Geluri pentru ameliorarea durerilor articulare

ameliorarea durerilor articulare

Dacă aveți de-a face cu articulații dureroase, gelurile pot fi o modalitate excelentă de a oferi o ușurare temporară. Analgezicele precum gelul funcționează prin interacțiunea cu terminațiile nervoase din piele, blocând semnalele durerii să ajungă la creier. În plus, aceste geluri pot ajuta prin creșterea fluxului de sânge în zona afectată, care poate furniza nutrienți și oxigen și poate elimina deșeurile precum acidul lactic. Acest lucru ajută la reducerea tensiunii musculare și a durerii, precum și la îmbunătățirea mobilității.

geluri pentru calmarea durerilor de articulatii

Există multe motive pentru care ați putea experimenta dureri articulare. Poate fi de la o rănire sau chiar de la îmbătrânire. Pe măsură ce îmbătrânești, lichidul lubrifiant din articulații scade și acest lucru poate face ca oasele să se frece împreună mai abraziv, provocând durere.

Gelurile pentru ameliorarea durerilor articulare pot fi găsite la farmacia locală sau la farmacie. Le puteți găsi într-o varietate de forme, de la mentol la capsaicină, iar fiecare tip funcționează diferit. De exemplu, gelurile care conțin mentol funcționează ca contra-iritante și distrag atenția de la durere, oferind o senzație de răcoare. Acest lucru poate ajuta la reducerea tensiunii musculare și la îmbunătățirea circulației, în același timp amorțind receptorii durerii din piele. Alte geluri folosesc ingrediente precum uleiul de camfor și eucalipt pentru a crea un efect de încălzire care poate ajuta la ameliorarea durerii de artrită, dureri și rigiditate.

Geluri pentru ameliorarea durerilor articulare

Un alt tip de gel pentru durere folosește ingrediente precum capsaicina, care amorțește terminațiile nervoase blocând capacitatea acestora de a trimite mesaje către creier. Gelurile cu capsaicină sunt, de asemenea, cunoscute pentru reducerea inflamației și creșterea fluxului de sânge în zona afectată, ceea ce poate ajuta la accelerarea vindecării și la reducerea umflăturilor.

Dacă aveți dureri cronice în articulații sau artrită, este important să consultați un medic cu privire la simptomele dumneavoastră. Ei vă pot oferi sfaturi despre cum să vă gestionați durerea și vă pot prescrie medicamente dacă este necesar. De asemenea, ei pot recomanda un plan de tratament, cum ar fi terapia cu căldură sau rece, pentru a vă calma durerea.

În timp ce gelurile pentru ameliorarea durerilor articulare sunt o soluție bună pe termen scurt, cel mai bine este să tratați cauza principală a durerii. Acest lucru se poate face prin exerciții fizice, dietă sau medicamente. Dacă aveți o afecțiune de sănătate, cum ar fi boli de inimă sau diabet, consultați-vă medicul înainte de a utiliza orice analgezic local.

Dacă sunteți în căutarea unui gel pentru ameliorarea durerilor articulare, care se absoarbe rapid, non-gras, luați în considerare acesta de la Aspercreme. Conține ingrediente extra-puternice precum lidocaină, arnică, mentol și ulei de eucalipt. Vine într-un tub ușor de utilizat și oferă o ușurare țintită pentru artrită, dureri și mușchi dornici. Nu conține parabeni și coloranți, ceea ce îl face mai sigur de aplicat pe pielea sensibilă. Este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru amorțirea pre-tratament înainte de epilare sau tatuare. Acest gel este disponibil la majoritatea farmaciilor și supermarketurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *