Het aantal geïnstalleerde zonnepanelen in Sint Willebrord

geïnstalleerde zonnepanelen in Sint Willebrord

Zonnepanelen absorberen fotonen van zonlicht (zeer kleine energiepakketjes) om elektronen vrij te geven, waardoor een elektrische stroom ontstaat. Deze stroom is meestal gelijkstroom of gelijkstroom, maar moet worden omgezet in wisselstroom voordat deze apparaten van stroom kan voorzien. Deze conversie wordt gedaan door een omvormer.

zonnepanelen Sint Willebrord

Een omvormer voor zonne-energie bemonstert de I-V-curven van elk paneel en past de juiste elektrische belasting toe om het maximale vermogen op het MPP-punt te onttrekken. Dit wordt ook wel het volgen van maximale powerpoints genoemd. Het zet de gelijkstroom-elektriciteit om in wisselstroom, vaak een gemodificeerde sinusgolf.

PV-systemen verminderen het gebruik van fossiele brandstoffen, verlagen de energierekening en helpen het milieu. Ze zijn echter nog steeds niet goedkoop vergeleken met elektriciteit uit fossiele brandstoffen uit het elektriciteitsnet. Het saldo van de systeemkosten, inclusief omvormers, rekken en bedrading, vormt het grootste deel van de totale kosten van een PV-systeem. Deze kosten dalen echter en de prijs van zonne-energie zal naar verwachting tegen het einde van dit decennium in veel landen de netpariteit bereiken.

Het aantal geïnstalleerde zonnepanelen in Sint Willebrord

Naast lokale aannemerslicenties, die van staat tot staat kunnen verschillen, kunnen zonne-energie-installateurs een nationale certificering behalen van de North American Board of Certified Energy Practitioners (NABCEP). De NABCEP PV Installation Professional en PV Design Specialist certificeringsprogramma’s zijn gericht op verschillende aspecten van het werken in fotovoltaïsche zonne-energie.

Een ander belangrijk stuk informatie is de geschatte energieproductie. Dit cijfer is afhankelijk van de oriëntatie van uw dak, het klimaat en de systeemgrootte. Het wordt ook beïnvloed door de gelaagde structuur van uw nutsbedrijf en het type zonnepanelen dat u kiest. Op het zuiden gerichte panelen zijn bijvoorbeeld ideaal als uw nutsbedrijf 1:1 nettometing biedt.

Sommige community colleges en 4-jarige hogescholen bieden cursussen en opleidingen op het gebied van zonne-energie aan, waardoor studenten kennis van de sector kunnen opbouwen terwijl ze zich voorbereiden op certificeringsexamens. Het Los Angeles Trade-Technical College biedt bijvoorbeeld een associates degree in zonne-energie en een certificaatprogramma aan.

De milieu-impact van zonne-energie kan worden verbeterd door de efficiëntie en de omvang van de gebruikte PV-modules te vergroten. Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van meer geavanceerde technologie en grotere cellen. Bovendien worden efficiëntere zonneparken geassocieerd met lagere GWP-waarden. Dit komt omdat de opwekkingscapaciteit van de centrale hoger is en de zonnestraling groter is.

De totale installatiekosten voor zonne-energie van een zonnestelsel van 6 kW (6.000 watt), volgens EnergySage, liggen tussen de $ 15.000 en $ 21.000, exclusief de federale belastingvermindering voor zonne-energie. Verschillende andere factoren kunnen van invloed zijn op deze kosten, zoals het aantal kilowatt dat u nodig heeft om uw elektriciteitsverbruik te compenseren, wat de grootte van uw zonnepanelen bepaalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *